Thuiscomfort

Het gemak van alles onder één dak

Van aanleg van technische installaties, dak- en zinkwerk tot en met het totaalonderhoud en het volledig aanpassen van de woning voor senioren of mensen met een beperking. TMI-Bosch neemt de regie voor u uit handen en zorgt voor een perfecte uitvoering van alle werkzaamheden.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom nemen wij graag de tijd om te analyseren wat u nodig heeft en luisteren we naar uw wensen. Die gegevens brengen wij in kaart en vervolgens krijgt u van ons advies welke hulpmiddelen en eventuele alternatieven het beste bij u en uw woning passen.

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen willen we graag en wordt ook gestimuleerd. Maar hoe doe je dat? Bij wie moet je zijn om hulp te krijgen? Maak een afspraak om met u uw wensen door te nemen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Hoe moet ik beginnen met een woningaanpassing?

Wij zijn dealer van MCS Keuken & Comfort.

MCS Keuken & Comfort heeft al meer dan 15 jaar ervaring met de gespecialiseerde montage van o.a. hoog/laag verstelbare frames voor keukens ten behoeve van mindervaliden en ouderen in opdracht van gerenommeerde aannemers in de ergo-wereld.Tevens heeft MCS Keuken & Comfort menig scootmobielberging (MCS Multistalling voorheen de MCS Scootersafe) in Nederland geplaatst.

MCS Keuken & Comfort biedt ook keukens voor de valide mens aan: zowel aan particulieren als in projecten.

Heeft u vragen over duurzame energie?

Of kunnen wij u helpen met een van onze diensten neem dan gerust contact met ons op.

Mail Bel: 0525-651430