Koelen en verwarmen met een airco

Een airconditioner is een goede oplossing om zowel te koelen als te verwarmen. Een goede oplossing wordt een perfecte oplossing door dealers te zijn van de merken Midea en Haier te combineren met montage door TMI Bosch.

TMI Bosch beschikt over de volledige F-gassen certificering. Dat wil zeggen dat wij de expertise in huis hebben om airco’s en warmtepompen te installeren en onderhoudswerkzaamheden te verrichten waarbij F-gassen of ozonlaagafbrekende stoffen kunnen vrijkomen. Alleen deskundig opgeleide monteurs mogen deze werkzaamheden uitvoeren.

Naar koelen verwarmen

Onderhoud

Jaarlijks onderhoud aan uw airconditioning voorkomt problemen en storingen. Als de airconditioning niet regelmatig wordt onderhouden kunnen er bacteriën en schimmels ontstaan. Het reinigen van de lekbak en de verdamper voorkomt deze problemen. Het reinigen van de unit doen wij met behulp van een speciaal bacteriën dodend middel waarna we met een stoomreiniger de unit doorblazen om vastzittend vuil te verwijderen en bacteriën te doden. Slecht onderhouden airco’s kunnen vervelende klachten veroorzaken, zoals verkoudheid, keelpijn, geïrriteerde luchtwegen, tranende ogen en een grieperig gevoel. Dit komt mede door de bacteriën in de lekbak.

Naar onderhoud

Heeft u vragen over duurzame energie?

Of kunnen wij u helpen met een van onze diensten neem dan gerust contact met ons op.

Mail Bel: 0525-651430