Over ons

TMI-Bosch

Muziek heeft ons verbonden, want op 11-jarige leeftijd leerden wij, Sebus en Dorien, elkaar kennen toen we beiden lid werden van Christelijke Muziekvereniging T.O.G. Inmiddels is Sebus zelfs het langst spelende lid van de vereniging.
De muziek verbindt ons nog steeds, maar inmiddels zijn ons gezin en onze zaak die we in 2005 overnamen eveneens belangrijke factoren die ons aan elkaar verbinden.

Stein Immeker richtte in 1965 Technisch Magazijn Immeker op: het bedrijf richtte zich destijds volledig op de agrarische sector en leverde en monteerde technische installaties voor stallen zoals melkmachines en drinkwatersystemen voor vee.

Door de veranderingen in deze sector is het bedrijf zich vervolgens meer gaan richten op de bouw en de particuliere installatie markt. Het bedrijf kreeg een goede naam in de hele regio en toen Stein en zijn vrouw na 40 succesvolle jaren besloten te stoppen en wij hun visie op ondernemen bleken te delen, namen wij het bedrijf inclusief personeel graag over.

Wij zijn er trots op dat we een grote vaste klantenkring hebben mogen opbouwen in de afgelopen jaren en dat ook veel klanten van Technisch Magazijn Immeker, waaronder veel agrarische bedrijven, hiertoe behoren.

 

Bedrijf in beeld via lokale omroep LOCO

Heeft u vragen over duurzame energie?

Of kunnen wij u helpen met een van onze diensten neem dan gerust contact met ons op.

Mail Bel: 0525-651430