Airco Koelen en verwarmen

Koelen en verwarmen met een airco

Een airconditioner is een goede oplossing om zowel te koelen als te verwarmen. Een goede oplossing wordt een perfecte oplossing door de merken Midea en Haier (beide dealerschappen) te combineren met montage door TMI Bosch.

TMI Bosch beschikt over de volledige F-gassen certificering. Dat wil zeggen dat wij de expertise in huis hebben om airco’s en warmtepompen te installeren en onderhoudswerkzaamheden te verrichten waarbij F-gassen of ozonlaagafbrekende stoffen kunnen vrijkomen. Alleen deskundig opgeleide monteurs mogen deze werkzaamheden uitvoeren.

Wij kunnen meerdere binnenunits in verschillende vertrekken plaatsen en deze aansluiten op één buitenunit.

Waarom verwarmen met een airco?

Doordat de eigenschappen van een airco gelijk zijn aan die van een warmtepomp  is het zeer efficiënt om te verwarmen met een airco. Een voorbeeld:
€0,25 aan energie(stroom)  erin stoppen levert ca € 1,00 (aan warmte ) op. In combinatie met eigen opgewekte stroom via zonnepanelen kan er dus een enorme gasbesparing gemaakt worden. Met een elektrische kachel is het rendement lager: je stopt er € 0,25  in en haalt er vervolgens € 0,25 aan warmte uit zonder te kunnen koelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en/of maak een afspraak. Wij nemen dan vervolgens de situatie bij u ter plekke op.

Dealerschap merk: Midea

De Midea Mission Pro airconditioner zal door het slanke design precies passen in uw interieur. Door de efficiënte invertertechnologie levert deze unit een hoge standaard van comfort.

De Midea airconditioners maken gebruik van de hoge frequentie opstarttechnologie. Hierdoor zal de unit in een zeer korte tijd een sterke stroming van koele lucht genereren waardoor de ruimte zeer snel op de juiste temperatuur zal zijn.

Bedien de airconditioner en stel de timer in, gemakkelijk via de app op uw smartphone. U kunt de airconditioner van tevoren inschakelen en genieten van een koele kamer zodra u thuiskomt.

Download brochure

Dealerschap merk: Haier

Haier is een internationaal gerenommeerd merk van airconditioners voor zowel zakelijk als huishoudelijk gebruik.

De voordelen van een Haier airco:

  • Betrouwbaar, goed en redelijk geprijsd;
  • Ontwikkeling en productie verlopen met respect voor natuur en milieu;
  • Energiezuinig (toestellen met een A+-label verbruiken 25% minder dan toestellen met een A-label);
  • De airco’s kunnen koelen en verwarmen
  • Hoog rendement dankzij uitstekend werkende digitale inverter compressor, een digitaal omkeercircuit en een permanente magnetische V-vorm rotor;
  • Geavanceerde techniek;
  • Fluisterstil (met 24dB geschikt voor slaap- en woonkamers)
Assortiment Haier Video Haier

Heeft u vragen over duurzame energie?

Of kunnen wij u helpen met een van onze diensten neem dan gerust contact met ons op.

Mail Bel: 0525-651430