HomeInstallatie techniek

CV onderhoud

Bijna de helft van de Nederlanders heeft geen CV-onderhoudscontract

Een CV-ketel die niet tijdig wordt gecontroleerd en afgesteld, kan voor gevaar in huis zorgen. Een gasexplosie en koolmonoxidevergiftiging zijn reële risico’s en komen in ons land met enige regelmaat voor. Veiligheid is dan ook een belangrijke reden om de CV-ketel minimaal één keer per jaar door een erkende installateur te laten controleren. Daar zijn de Nederlandse woningbezitters het overigens mee eens: 71% geeft aan dat een veilige CV-ketel belangrijk is.

Naast veiligheid zijn er ook economische motieven om regelmatig een deskundige naar de CV-ketel te laten kijken. Een goed afgestelde verwarmingsketel is zuiniger met energie. Bovendien kan gericht onderhoud de levensduur van het apparaat aanzienlijk verlengen. En dat is een relevant voordeel, want 69% van de woningbezitters hecht er waarde aan dat de CV-ketel lang meegaat.

Informeer bij ons naar het CV-onderhoudscontract.

24 uur service

TMI-Bosch heeft een servicedienst die 24 uur per dag bereikbaar is als u een storing heeft kunnen wij deze vaak dezelfde dag oplossen. U wordt altijd geholpen op de dag dat u belt dus ook na sluitingstijd 7 dagen in de week. U kunt gewoon ons algemeen nummer bellen en wordt na openingstijden naar de dienstdoende storingsmonteur doorgeschakeld.

Uw woning verbouwen en energie-neutraal maken

Wist u dat met de ligging van de zonnepanelen op het oosten en westen hetzelfde rendement is te behalen als de ligging op het zuiden.

Bel of reageer via het contactformulier voor een vrijblijvend gratis advies aan huis.

Youtube video

Hoe plaatsen we onze panelen?

ATAG cv-ketel beste uit de test van NL!

TMI-Bosch biedt de beste cv-ketel aan inclusief:
• Arbeidsloon, montage
• Installatiepakket
• Veiligheidspakket
• 2 jaar full service
• Gratis thermostaat
• 10 Jaar comfort garantie op de onderdelen

Bij aankoop van een ATAG i-serie krijgt u bij de ATAG SelectDealer TMI-Bosch gratis 10 jaar garantie op onderdelen.

Ventilatiewarmtepompen

Vroeg of laat moet iedere woning besparen op energie. Niet alleen bij nieuwbouw. Er wordt steeds meer geïnvesteerd in het verbeteren van de energieprestatie van bestaande woningen. Logisch, want woningeigenaren willen besparen op de steeds hogere energiekosten.

De Ecolution ventilatiewarmtepomp is een doorbraak in energiebesparing. De ventilatiewarmtepomp ventileert de woning en zorgt voor frisse en gezonde verse lucht. Bovendien wint hij alle warmte terug uit ventilatielucht. De Ecolution benut de warme lucht uit de woning, voordat het warm naar buiten geventileerd wordt. Met deze teruggewonnen warmte wordt nieuwe cv- warmte en warm tapwater gerealiseerd waarmee de woning weer opnieuw verwarmd wordt. De Ecolution maakt de hr-ketel 35% zuiniger.

Solo en combi

Er zijn twee versies van de Ecolution: de solo en combi uitvoering. Wat is het verschil? De Solo zorgt voor mechanisch ventileren en levert warmte voor het verwarmingssysteem. De Combi 50 ventileert ook mechanisch, levert warmte voor het verwarmingssysteem en draagt bij aan het opwekken van warm tapwater. De Ecolution werkt samen met iedere hr-ketel.

Ecolution ventilatiewarmtepomp video

Ecolution Hybride en All Electric concept

De Ecolution Solo of Combi 50 in combinatie met de hr-ketel noemen wij ons hybride concept. De Ecolution verzorgt de basislast aan warmte en de hr-ketel indien nodig de piek. De Ecolution voorziet de woning van volledige mechanische ventilatie en voor een groot deel aan warmte en warm tapwater.

De Ecolution All Electric is een combinatie van de Ecolution Solo of Combi 50, elektrisch naverwarmer 2–6 KW en de EDR boiler 80L. Deze combinatie is bedoeld voor nieuwbouw woningen en energetisch gerenoveerde woningen, waarbij de primaire warmtelast voor verwarmen is gedaald tot onder de 15.000 Mj. De Ecolution All Electric is een totaal oplossing voor ventilatie, warmte en warmwater. Het is een uitstekende, eenvoudige en relatief goedkope oplossing voor de nieuwe woningen zonder gas.

Infraroodverwarming van Eurom

Subsidie

De aanschaf van een Ecolution ventilatiewarmtepomp is extra aantrekkelijk door de subsidiemogelijkheden. Ontvang nu bijvoorbeeld 1.400,- euro retour. In combinatie met de besparing op je energierekening wordt de terugverdientijd van de investering nu een stuk korter.

Bron: Inventum

Projecten

Heeft u vragen over duurzame energie?

Of kunnen wij u helpen met een van onze diensten neem dan gerust contact met ons op.

Mail Bel: 0525-651430